Written by 10h37 Ontwerp

Een belgische uitgeverij aan de top

Serax creëert tijdloze ontwerpen voor de wereldmarkt.

Axel van den Bossche fungeert als een museumconservator. Hij overweegt en weegt elke nieuwe samenwerking af en blijft samen met de creatieve geesten in zijn team Serax opbouwen, een Belgisch designhuis dat oorspronkelijk werd gelanceerd met zijn broer Serge in 1986. Sindsdien maakt het merk ruimschoots deel uit van het internationale landschap in de sector.

Veerle Windels

Serax, een pionier in design, werkt samen met iconen zoals Van Duysen en Demeulemeester om unieke collecties meubels en servies te creëren.

“WE ZORGEN ERVOOR OM OBJECTEN TE
“WE ZORGEN ERVOOR OM OBJECTEN TE
EN DIE DAAROM BOVEN DE TRENDS STAAN.”

Co-branding

Serax onderscheidt zich door co-branding met gerenommeerde chef-koks en ontwerpers zoals Herman en Ottolenghi, en opvallende samenwerkingen met Wearstler in de Verenigde Staten.

Het merk maakt zich op de markt met tijdloze en betaalbare creaties, gericht op duurzame kwaliteit die voorbij de trends gaat.

Nieuwe successen

Serax lanceert vazen en verlichting ontworpen door Vandewoude en meubels ontworpen door Verhelst, onthuld op de Salone del Mobile. Gewaardeerd om hun unieke ontwerp, versterken deze creaties het merk, ondersteund door samenwerkingen met iconen zoals Van Noten en Margiela.

Bezoek www.serax.com voor meer informatie.

Visited 10 times, 1 visit(s) today
Close Search Window
Close