Written by 13h18 Mode

Deze Belgen zijn in trek in de mannenmode

Dries Van Noten, een icoon van de Belgische mode, revolutioneert het parfum.

Dries Van Noten, Walter Van Beirendonck en Raf Simons behoeven geen introductie meer. Maar ze zijn niet de enige Belgen die erkend worden in de modewereld. Een nieuwe generatie jonge ontwerpers uit ons land verovert een plekje in de internationale modewereld. Met hun eigen label, of in dienst van luxe merken.

Jesse Brouns

Dries Van Noten

De Belgische pionier in de mode innoveert met een collectie uniseks parfums. Ontdek zijn boetieks in Parijs, Los Angeles en Chengdu, die een erfenis van gedurfde contrasten en een passie voor rozen weerspiegelen.

©Ronald Stoop
©Wannes Cre

Straling over de hele wereld

Walter Van Beirendonck, een iconische figuur in de mode, bekend om zijn shows in Parijs en zijn wereldwijde invloed, lanceert een permanente ruimte in New York, waarbij hij zijn unieke en duurzame stijl bevestigt.

De Belg bij Prada

Raf Simons, vooraanstaande Belgische ontwerper, en Glenn Martens, artistiek directeur van Diesel, herdefiniëren de mode in Milaan met creativiteit en een vleugje levensvreugde.

Atypisch

Jan-Jan Van Essche, een innovatieve ontwerper, en Mats Rombaut, een pionier in de veganistische mode, onderscheiden zich door hun unieke en duurzame benadering in de modewereld.

De Belgen in de luxehuizen

Belgische ontwerpers bij luxe huizen zoals Saint Laurent en Courrèges herdefiniëren de mannenmode. Meryll Rogge en Mathieu Blazy, met Belgische roots, schitteren door hun creativiteit en internationale erkenning.

Auteur

Visited 18 times, 1 visit(s) today
Close Search Window
Close