Written by 10h38 Gastronomie, Mode

De mode op het menu

Luxe merken verbreden hun universum voorbij mode.

Mode ontmoet gastronomie. De grote modemerken streven steeds meer naar een totale luxe-ervaring. De weelderige restaurants en cafés met exclusief design getuigen zo van hun klasse en gevoel voor gastvrijheid.

Ben Herremans

De luxe merken herdefiniëren de klantervaring door gastronomie en vakmanschap te integreren, waardoor een universum ontstaat waar mode en gerenommeerde keuken samenkomen voor een alternatieve en elegante consumptie na Covid.

DE ONMISBAREN

Bulgari: De samenwerking tussen het merk Bulgari en chef Niko Romito schittert in Parijs, met een etalage van moderne Italiaanse gastronomie in het Bulgari Hotel.

30 Avenue George V, Paris
+33 1 81 72 10 80
https://www.bulgarihotels.com/

©Kristen Pelou

Dior: De fusie van haute couture en haute cuisine wordt onthuld op Avenue Montaigne, waar Jean Imbert de gastronomie heruitvindt in de stijl van de elegantie van Christian Dior bij restaurant Monsieur Dior en de Pâtisserie Dior.

32 Av. Montaigne, Parijs
+33 1 407 35 363
https://www.dior.com/

Louis Vuitton: Luxe cafés en restaurants in Osaka en Parijs, met chef-koks Yosuke Suga en Maxime Frédéric, verkozen tot beste banketbakker van 2022, en Arnaud Donckele in Saint-Tropez.

Hotel White 1921, Place des Lices, Saint-Tropez +33 9 77 40 40 77
https://fr.louisvuitton.com

Ralph Lauren: Amerikaanse gastronomie in Parijs, New York, Chicago, Milaan en Chengdu. Ontdek Ralph’s, The Polo Bar, RL en meer. Bezoek ralphlauren.be voor meer informatie.

https://www.ralphlauren.be

Opening Ceremony: Mode en gastronomie komen samen in Eagle Rock, LA. Bezoek Chifa voor een unieke retro-futuristische ervaring.

4374 Eagle Rock Blvd, Los Angeles, CA 90041, Verenigde Staten
+1 323 561 3084
https://www.chifa-la

Visited 12 times, 1 visit(s) today
Close Search Window
Close