Spa Christian Dior

Written by 10h47 Welzijn

Droomontsnappingen: luxe binnen handbereik

In een wereld waar dromen werkelijkheid worden, verkennen we genoegens die het gewone overstijgen. …

In een wereld waar dromen zich materialiseren, verkennen we ervaringen die het gewone overstijgen. Zoals een legendarische prinses suggereerde, als het brood op is, waarom niet genieten van meer verfijnde lekkernijen?

1. ALLES IN ÉÉN

De Technogym Bench revolutioneert thuis trainen. Compact en multifunctioneel, het biedt een verscheidenheid aan oefeningen om je lichaam te vormen. Weerstandsbanden, halters, handgrepen en matten zijn inbegrepen. Ontdek het op www.technogym.com

Man die halters tilt

2. VOOR LICHAAM EN PALET

Bij La Réserve Paris komen gastronomie en avant-gardistische verzorging samen. Bibliotheek, rookkamer, zwembad, spa en zelfs een privé wijnkelder in de suites wachten op je. Ontdek La Réserve voor een onvergetelijke residentiële ervaring.

www.lareserve-paris.com

Spa avec piscine
Un homme assis et détendu

3. TYROOLS HEILIGDOM

In de Italiaanse Dolomieten biedt de Adler Lodge Ritten ecologische chalets met uitzicht op een meer en een weelderig bos. Sauna’s, Turkse baden, massages en een panoramisch zoutwaterzwembad in de buitenlucht maken deel uit van het aanbod. Bezoek Adler Resorts voor een natuurlijke ontsnapping.

www.adlerresorts.com

4. HET SPA VAN HET PALEIS

De Christian Dior spa in het Plaza Athénée in Parijs is opnieuw ontworpen op 400 m². Sauna, hammam, dubbele cabines en de Dior Light suite voor lichttherapie wachten op je. Ontdek Dorchester Collection en Dior voor een exclusieve wellnesservaring.

www.dorchestercollection.com

Spa Christian Dior
Luxueus houtgestookt bad

5. BAD OP HOUTVUUR

Stel je voor in een Scandinavisch bad verwarmd door een houtvuur. De Rojal Standard van Skargards biedt deze unieke ervaring. Drie uur verwarmen voor een ontspanning in de open lucht, met of zonder bubbels. Meer info op Skargards. www.skargards.com

Auteur

Visited 20 times, 1 visit(s) today
Close Search Window
Close