Written by 11h47 Ontwerp

Barber & Osgerby, de Simon en Garfunkel van het ontwerp.

Confort en innovatie komen samen in de Mikado-stoel van Barber & Osgerby.

“Less is more”, “Form follows function” et “What you see is what you get” (WYSIWYG) zijn veelvoorkomende slogans in de wereld van design. Als het Britse duo Barber & Osgerby nooit te veel doet en dus de eerste formule nauwgezet toepast, spelen hun creaties met de andere twee. De nieuwe Mikado-stoelen uitgegeven door Vitra zijn hiervan een sprekend voorbeeld.

Serge Vanmaercke

Barber & Osgerby, een iconisch ontwerpdue sinds 1996, werkt samen met Vitra aan iconische meubelstukken zoals de Tip Ton stoel.

Hun werk, erkend door luxe merken en voor prestigieuze projecten, weerspiegelt een fusie van functie en vorm, met een toewijding aan duurzaamheid.

@Michael Sinclair
@Sandro Sodano

Barber & Osgerby, Britse ontwerpers, innoveren met de Mikado stoel voor Vitra, waarbij comfort en functionaliteit worden gecombineerd voor langdurige maaltijden.

« VANDAAG LEVEN WE
IN EEN PERIODE VAN ALLES
TEGELIJK: EEN ECHTE
ULTURELE SOEP.”

@Pablo Di Prima

Hun benadering van design bevordert gezelligheid en multifunctionaliteit, wat een duurzaam en kritisch modernisme weerspiegelt.

@Barber Osgerby Studio
@Vitra
@Vitra

Hun creatieve proces begint met de functie, gericht op het invullen van een leemte op de markt.

Het duo, vergeleken met de Simon en Garfunkel van het ontwerp, versmelt kunst en functionaliteit, en benadrukt duurzaamheid en integriteit van objecten boven voorbijgaande trends.

Auteur

Visited 16 times, 1 visit(s) today
Close Search Window
Close