Written by 10h55 Horloges, Mode

De tijd en de elementen: een selectie van uitzonderlijke horloges

De golven, de aarde en de lucht hebben altijd inspiratie geboden voor nieuwe functies in de horlogerie. Mechanische horloges getuigen hier nog steeds van. Digitale horloges gaan nog verder.

1. Hommage Horloge Seiko

Vier de geschiedenis met de Seiko Prospex, een beperkte heruitgave van het eerste Japanse duikhorloge uit 1965. Met zijn strakke design, box-shaped saffierglas en waterbestendigheid tot 200 m, is dit model uitgerust met een nieuw kaliber dat 55 uur gangreserve biedt.

Seikowatches.com

2. Moderne Retro door Breitling

De Top Time chronograaf, oorspronkelijk gelanceerd in de jaren 1960, eert de vrije en moderne geest van zijn tijdperk. Vandaag herontdekt het zichzelf met een motorgerichte focus en een Calibre Manufacture Breitling 01, zichtbaar door een open achterkant.

breitling.com

3. Arabische Versie door Breguet

De Type XX horloge van Breguet, een icoon in de luchtvaart sinds bijna 60 jaar, wordt opnieuw gedefinieerd met een editie geïnspireerd door de modellen geleverd aan de Franse luchtmacht, met onderscheidende Arabische cijfers. Een precisie-instrument dat gewaardeerd wordt door kenners.

breguet.com

4. Wind in de Zeilen met Tudor

Tudor viert zijn partnerschap met Alinghi Red Bull Racing door de lancering van de Pelagos FXD chronograaf, een horloge geïnspireerd door de materialen van een AC75 hydrofoil. Een kast van composietmateriaal, titanium en roestvrij staal herbergt een MT5813 manufacture kaliber. tudorwatch.com

4. Waardige Concurrent: Ice Smart One

De Ice Smart One connected watch presenteert zich als een betaalbaar alternatief met zijn rechthoekige aluminium kast, touchscreen en compatibiliteit met iOS en Android. Waterdicht en met een opmerkelijke batterijduur, biedt het alle essentiële functies voor dagelijks gebruik.

Ice-watch.com

Auteur

Visited 5 times, 1 visit(s) today
Close Search Window
Close