3_personnes_habillées_chaudement

Written by 15h28 Mode

Dubbele trend: de nieuwe avant-garde stijl

Gedurfde parfums: Vilebrequin met Okuda, Dockers en retro BMX, Eden Park, Uniqlo, en Brax. Ontdek d…

Creativiteit in mode wordt vaak geassocieerd met de samenhang van een collectie. Echter, contrasten, omkeerbaarheid of onverwachte samenwerkingen zijn geenszins obstakels voor deze samenhang.

Collectie_capsule-Vilebrequin

1. Zomer in hartje winter

Vilebrequin presenteert een capsulecollectie van 14 stuks, voortgekomen uit een samenwerking met de Spaanse kunstenaar Okuda San Miguel. Zijn caleidoscopische creaties vervagen de grenzen tussen soorten en vormen. Het merk, oorspronkelijk gespecialiseerd in shorts voor vader en zoon, heeft zich opmerkelijk gediversifieerd.

www.vilebrequin.com

2. BMX-mode

Bekend om zijn chino’s, verkent Dockers nieuwe horizonten met een collectie geïnspireerd door de retro BMX-cultuur, ter ere van de Franse kampioen Matthias Dandois, waarmee ze een jong publiek aantrekken.

www.dockers.com

Matthias Dandois
Een man met een glimlach

3. Elegante sporters

Eden Park, iconisch merk in de rugbywereld, biedt nu naast zijn traditionele gestreepte polo’s ook effen versies aan voor een sportieve elegantie, gewaardeerd door atleten zoals tennissers en rugbyspelers.

www.eden-park.com

4. EEN JAPANNER IN AMERIKAANSE MODE

Uniqlo, de Japanse gigant in confectiekleding, werkt samen met Engineered Garments uit New York om een nieuwe LifeWear-lijn te lanceren, die het klassieke Amerikaanse ontwerp opnieuw uitvindt met een universele touch, onder de creatieve leiding van Daiki Suzuki.

www.uniqlo.com/be

3 mensen warm gekleed
Een man die een blazer draagt

5. Twee in één

Brax brengt de omkeerbare jas weer tot leven. Met een effen zijde voor elegantie en een gewatteerde zijde voor een meer casual stijl, biedt dit kledingstuk de mogelijkheid om de look in een oogwenk te variëren.

http://www.brax.com

Auteur

Visited 18 times, 1 visit(s) today
Close Search Window
Close