Written by 15h24 Cultuur, Diversen, Mode

De finishing touch: essentiële accessoires

Als kleding een silhouet definieert, geven accessoires eerder de persoonlijkheid weer. Of ze nu nut…

Terwijl kleding het silhouet vormt, worden accessoires, nuttig of triviaal, gekozen door degenen die details koesteren en hun individualiteit willen uitdrukken.

1. LUXE OVERSCHOTTEN

In de fabriek in Crewe ontstaat een rijhandschoen, een luxe ontworpen door Forestalgia, die Bentley met glans viert. Twintig jaar Continental GT, een tijdperk gedefinieerd, Van overtollig leer is een paar handschoenen gemaakt. Een accessoire voor de attente chauffeur, Een erfenis van luxe, fijn vervaardigd.

www.bentleymotors.com

Main gantée dans la poche
Homme avec lunette de soleil

2. ZIE WAT IK ZIE

Ray-Ban en Meta bundelen hun krachten voor een gedeelde visie, Verbonden brillen, waar technologie is geïntegreerd. Audio, foto’s, video’s, live streaming, Op Instagram of Facebook, een perfecte show. Bovendien, met app en oplaadcase, Dertig minuten streaming, een boeiend moment.

www.ray-ban.com

3. MAGRITTE IN ZICHT

"Georgette" van René Magritte

“Izipizi” eert Magritte, de surrealistische kunstenaar, Voor zijn 125e verjaardag, een stijlvol gebaar. Subtiele patronen, een klein handtekening, Op zonnebrillen of optische brillen, een subtiele knipoog. Bovendien, een kleine bolhoed, het merkteken van Izipizi, Een eerbetoon aan de kunst, aan de Belgische fantasie. www.izipizi.com

4. MODE EN TIJDLOOSHEID

Le Tanneur, een gerenommeerde lederwarenfabrikant, Combineert vakmanschap en moderniteit, een echt talent. De Alexis-lijn voor mannen, tijdloos en eigentijds, Een mix van glad en korrelig leer, een uitzonderlijk assortiment. Bovendien, zeven creaties, waaronder een reistas, De ster van de lijn, een veelbelovende keuze.

https://www.letanneur.com

Une femme portant un sac au bord de la mer
Homme pensif

5. GENDER NEUTRAAL

Arket verkent genderverwarring, Een sieradenlijn voor mannen, een moderne uitstraling. Stukken die geschikt zijn voor iedereen, zonder onderscheid, Het Noordse merk wijkt af van de conventies. Tenslotte, helemaal niet slecht, een geruststellende trend, Het accessoire dat het verschil maakt, is opvallend.

www.arket.com

Auteur

Visited 10 times, 1 visit(s) today
Close Search Window
Close