Written by 9h59 Gastronomie

Wanneer smaak ontmoet bekendheid

Tegenwoordig wordt de kwaliteit van een smaakvol product bevorderd door zijn intrinsieke reputatie of door ambassadeurs en beroemdheden die de betrouwbaarheid ervan waarborgen.

1. Messi Kip Sandwich

Lionel Messi werkt opnieuw samen met Hard Rock International om een sandwich te lanceren geïnspireerd op de Milanesa de pollo, een favoriet gerecht uit de Argentijnse keuken en een favoriet van Messi.

Hard Rock International


2. Mode & Bier: Ambacht Ontmoet Ontwerp

De Ypra, het nieuwe brouwsel van brouwerij Omer Vander Ghinste, is een uniek gehopt blond bier, de derde na de Omer en de Tripel LeFort.

Ontworpen in samenwerking met Edouard Vermeulen van Natan, belichaamt het de erfenis van Polydore Vermeulen, pionier van de brouwerij.

Omervanderghinste

3. Eco-Keuken: Duurzame Innovatie in de Gastronomie

BergHoff België presenteert Leo Balance en Graphite, de eerste reeks milieuvriendelijke keukengerei.

Gemaakt van 100% gerecycled aluminium, plastic en roestvrij staal, combineren deze gereedschappen duurzaamheid met eco-energiek design.

Berghoff-belgium.be


4. Bister: De Keizerlijke Mosterd, een Schat van Jambes Sinds 1926

De Keizerlijke Mosterd van Bister, ontstaan in 1926 in Jambes, is uitgegroeid tot een referentie voor liefhebbers van authentieke smaken.

Na de Tweede Wereldoorlog heeft François Bister de presentatie van zijn mosterd gerevolutioneerd door deze te introduceren in een origineel potje in de vorm van een granaat.

Zijn recept, trouw aan het origineel, blijft vandaag de dag nog steeds Belgische fijnproevers bekoren. Geïnspireerd door het succes van zijn mosterd, heeft Bister een premium mayonaise gelanceerd, exclusief gemaakt met 100% Belgische producten, waaronder zijn beroemde mosterd.

www.bister.be

Auteur

Visited 10 times, 1 visit(s) today
Close Search Window
Close