Written by 11h15 Cultuur

Elegantie in alle soorten

Culturele Ontdekkingen en Designverhalen: Vijf Essentiële Boeken

Elegantie is een kwestie van kleding, maar ook van houding, gratie en harmonie in vele andere gebieden. Eenvoud en verfijning komen samen. Deze boeken getuigen ervan: of het nu gaat om mode, kunst, design of fysieke of mechanische sporten.

Culturele Ontdekkingen en Designverhalen: Vijf Essentiële Boeken

BELLA ITALIANA : “The Italians” brengt een eerbetoon aan de Italiaanse auto, een symbool van design en cultuur sinds de jaren 1920. Robert Klanten – Gestalten.

LA RUE DU SUR-MESURE : Savile Row, de wereldwijde referentie voor maatwerk, wordt vereeuwigd in “The Savile Row Suit” door Patrick Grant, een beroemde kleermaker. Patrick Grant – Gestalten.

LA VOIX DE LA F1 : “30 ans au Coeur de la Formule 1” door Gaëtan Vigneron, dat is de passie voor de F1 door de stem van een expert. Voorwoorden van iconische figuren. Gaëtan Vigneron met Pierre Danvoye – Kennes Editions.

VISION NUANCÉE : “L’Olympisme” analyseert de evolutie van het moderne olympisme en de politieke implicaties ervan, tentoongesteld in het Louvre Museum. Diverse auteurs – Hazan / Le Louvre.

NOUVEAU REGARD : “Constant Permeke” verkent het leven van de kunstenaar voorbij het expressionisme, te ontdekken in het Permeke Museum. David Van Reybrouck en Daniël Rovers – Hannibal.

Visited 13 times, 1 visit(s) today
Close Search Window
Close