Written by 14h58 Welzijn

Instituut aan huis

Ontdek de Ageloc Wellspa iO, een USB-oplaadbaar apparaat dat de huid transformeert in combinatie me…

Het Amerikaanse cosmeticamerk Nu Skin lanceert een nieuw apparaat met innovatieve technologie dat, in combinatie met zijn anti-aging producten, resultaten oplevert die worden gecertificeerd door klinische studies. Het huis wordt dubbel gebruikt: als winkel voor verkoop en als instituut voor verzorging. Origineel.

Jules Gevaert

Innovatie Schoonheid

De Nu Skin Ageloc Wellspa iO, oplaadbaar via USB, combineert met vier behandelingen om de huid te revitaliseren. Klinisch bewezen, het zorgt voor opmerkelijke effecten.

Routine en Technologie

Het gebruik van de Ageloc Wellspa iO vereist geduld en regelmaat. Een mobiele applicatie begeleidt de gebruiker in zijn routine, terwijl het apparaat zich aanpast aan de huid met microstroom.

Voordelig en Economisch

Opgericht in 1984 in Provo, onderscheidt NuSkin zich in directe verkoop van kwaliteitsproducten. Aanwezig in België sinds 1995, geeft het merk de voorkeur aan hoogwaardige ingrediënten en optimale distributie. Blake Roney, die een gebrek aan actieve ingrediënten in cosmetica opmerkte, heeft NuSkin opgericht en ingezet op puurheid en doeltreffendheid, wat resulteert in lagere distributie- en advertentiekosten.

Integriteit en Zakendoen

NuSkin, synoniem voor integriteit en innovatie, schittert met zijn Ageloc- en Wellspa iO-lijnen voor een verjongde huid. Door zijn distributeurs te waarderen en te investeren in kwaliteit, vermijdt NuSkin onnodige uitgaven, met een omzet van 10 miljard dollar.

Bezoek www.nuskin.com voor meer informatie.

Visited 5 times, 1 visit(s) today
Close Search Window
Close