Written by 14h42 Welzijn

De aandacht voor het lichaam nemen

Veritas herdefinieert elegantie, en Rituals Cosmetics nodigt uit tot sereniteit.

Populair of elitair, verstandig of fantasierijk, de aandacht voor het lichaam bereikt steeds meer lagen van de samenleving. Verzorging en faciliteiten worden steeds meer afgestemd op de illusies die worden gecreëerd op onze sociale media.

1. Ganə Care: cannabinoïden voor lichamelijk evenwicht. Deze natuurlijke extracten ondersteunen het algemene welzijn en vullen de endogene productie van je lichaam aan.

2. Veritas Stox: moderne compressiekousen door kampioenen. Nina Derwael en Alexander Hendrickx herdefiniëren de stijl en functionaliteit van compressiekousen.

3. Mind Ýasis: een spa voor mentaal welzijn door Rituals Cosmetics. Antwerpen verwelkomt een oase van rust waar meditatie en diepe ontspanning samenkomen.

4. Technogym: een geavanceerd springtouw voor fysieke fitheid. Alliant design en technologie, dit springtouw is een must-have voor effectieve training.

5. Gym & Wellness van de Mix: luxe training in Brussel. Omgeven door groen en opmerkelijke architectuur, biedt dit centrum een unieke fitnesservaring met twee zwembaden.

Auteur

Visited 10 times, 1 visit(s) today
Close Search Window
Close