Le Corbusier (profil-avant)

Written by 16h00 Horloges, Ontwerp

Le corbusier: uurwerken in kleuren

Ontdek de elegantie van de Rado True Square Thinline, geïnspireerd door Le Corbusier. Innovatieve h…

Rado heeft zojuist een nieuwe lijn gelanceerd met de lange titel “True Square Thinline Les Couleurs Le Corbusier”. Het zijn drie ultraplatte en elegante vierkante horloges uitgevoerd in keramiek in de kleuren van Le Corbusier.

Chris Vermuyten

Ontdek hoe Rado de filosofie van Le Corbusier integreert in zijn horloges, waarbij tijd wordt getransformeerd tot een kleurrijk kunstwerk. Het lanceringsevenement in Parijs belichtte de elegantie en innovatie, met de Eiffeltoren op de achtergrond.

Adrian Bosshard

Céramique

Le_Corbusier, True Square Thinline (in Keramiek)

Rado revolueert de horloge-industrie met zijn keramische horloges, die een unieke ervaring van lichtheid en duurzaamheid bieden. Het technische keramiek van Rado tart de conventies en belooft ongeëvenaarde robuustheid en krasbestendigheid.

Le_Corbusier, True Square Thinline

HET NIEUWE RADO-HORLOGE VOELT AAN ALS EEN TWEEDE HUID. EN HET IS OOK ZEER STEVIG.

Een betaalbare luxe

De Rado True Square Thinline bevindt zich in het middensegment en biedt betaalbare luxe zonder compromissen te sluiten op het gebied van kwaliteit. Met prijzen tussen de 2.000 en 3.000 euro maakt Rado elegantie toegankelijk voor alle horlogeliefhebbers.

Le Corbusier (profil-avant)

Kunstenaars en ontwerpers.

Rado viert kunst en design door samen te werken met gerenommeerde artiesten om horloges te creëren die ware uitingen van creativiteit zijn. Deze samenwerkingen verrijken de collectie en benadrukken Rado’s toewijding aan esthetische innovatie.

©LCS-ADACP – Prolitteris – Le Corbusier

Visited 8 times, 1 visit(s) today
Close Search Window
Close