Written by 13h57 Gastronomie, Ontwerp

Een voor allen, allen voor een: de kunst van het proeven

Onze smaakzin is uniek, het wekt onze andere zintuigen en verrijkt onze culinaire ervaring. Van het zien van een prachtig gerecht tot het horen van een knapperige praline, geniet van het betoverende aroma van een uitzonderlijke whisky, elke proeverij is een symfonie van de zintuigen, een viering van heerlijkheid en verfijning.

1. WHISKEY IN HET LAND VAN DE SAKÉ

The House of Suntory, pionier van Japanse whisky, viert een eeuw van excellentie. Ze presenteren drie limited editions in België: de Hakushu 18 Year Old Peated Malt, de Yamazaki 18 Year Old Mizunara, en de Hibiki Japanese Harmony. Elk weerspiegelt een erfenis van innovatie en vakmanschap, wat een nieuw tijdperk voor de distilleerderij markeert.

https://house.suntory.com

Bouteille de Yamazaki whisky-Grand plan
Bouteille de Ruinart

2. KALKGROEVEN IN KARTON

Maison Ruinart werkt samen met kunstenares Eva Jospin voor een doos geïnspireerd op de kalkgroeven, wat de vereniging van champagne en kunst symboliseert. Dit unieke werk, dat traditie en moderniteit mengt, biedt een artistieke interpretatie van het erfgoed van Ruinart, waardoor de geschiedenis wordt verrijkt.

www.ruinart.com

3. VLOEIBAAR GOUD

Jacob & Co., icoon van luxe horlogerie, lanceert zijn eerste whisky. Een blend van meer dan 30 jaar oude whisky’s, beperkt tot 2.000 karaffen, elk versierd door Alec Monopoly. Deze whisky vertegenwoordigt een fusie van kunst en smaak, die een unieke smaakervaring biedt.

Jacob & Co / Alec Monopoly

whisky Jacob & Co. X Alec Monopoly Limited Edition

4. EEN ITALIAANS AANRECHT THUIS

Krups Evidence koffiemachine

Krups revolutioneert thuis koffiezetten met Evidence, een machine die elke drank aan uw smaak aanpast. Van ristretto tot cappuccino, het belooft baristakwaliteit en een intuïtieve interface, waarbij duurzaamheid en personalisatie worden gecombineerd voor een ongeëvenaarde koffie-ervaring. www.krups.be

5. EEN KLASSIEKER WORDT VERNIEUWD

Neuhaus viert het 65-jarig jubileum van zijn “Irresistible” pralines met twee nieuwe creaties: “Frisson”, met zijn witte chocolade en yuzu ganache, en “Folie”, een mix van hazelnootganache, popcorn en gekarameliseerde hazelnoten. Deze pralines zijn een uitnodiging om het plezier van chocolade opnieuw te ontdekken.

www.neuhauschocolates.com

Cuillerée de chocolat
Visited 16 times, 1 visit(s) today
Close Search Window
Close