Bouteille de parfum Guerlin

Written by 17h07 Ontwerp, Welzijn

Betoverende geuren: voor een onvergetelijke indruk

Het kiezen van je parfum is een kunst, die verder gaat dan alleen maar een aangename geur. Het draa…

Het selecteren van een parfum is veel meer dan alleen een kwestie van voorkeur. Het gaat erom de dosering onder de knie te krijgen, de intensiteit te harmoniseren zodat jouw spoor memorabel is, zonder ooit opdringerig te zijn.

Un homme de dos tenant un parfum à la main

1. AARDS TOT AARDS

Carolina Herrera breidt haar assortiment uit met Bad Boy Cobalt. Eerst vermengen levendige citrusnoten zich met intrigerende aardse ondertonen, vervolgens voegen roze peper en geranium een bloemige en mannelijke toets toe. Ten slotte roept een vleugje truffel, vergezeld van eikenhout en ceder, de rijke aroma’s van de aarde op.

www.carolinaherrera.com

2. VROLIJK KERSTFEEST

Een selectie van geurkaarsen

Acqua di Parma verandert het einde van het jaar in een viering met haar geuren. Niet alleen de inhoud is verslavend, maar ook de nette verpakking draagt bij aan de aantrekkingskracht. Vooral tijdens de feestdagen wordt elke doos een meesterwerk dat de geest van Italiaans vakmanschap belichaamt en het concept van een geschenk verheft. www.acquadiparma.com

Bentley parfumfles

3. LIMOUSINE GEUR

Bentley For Men Black Edition weerspiegelt de verfijning van de Blackline-modellen. In eerste instantie roept een mengeling van viooltje en mandarijn de frisheid van een wit overhemd op, vervolgens leiden roze peper en nootmuskaat, verrijkt met jasmijn, naar de zachtheid van patchouli en papyrus. Ten slotte vermengen wierook, tabak, tonkaboon, leer en Atlasceder zich op een basis van muskus en droog hout.

www.bentleymotors.com

Austin Butler in het halfdonker (rechterprofiel)

4. IK, MIJZELF & IK

Yves Saint Laurent lanceert MYSLF, een parfum dat speelt met contrasten. Enerzijds zijn er sinaasappelbloesem, bergamot, lavendel, salie en geranium in een prachtig bloemenakkoord, anderzijds belichaamt de navulbare fles duurzaamheid. Bovendien wordt acteur Austin Butler het gezicht van deze geur, waarmee hij zijn charisma aan de campagne toevoegt.

www.yslbeauty.com

Bouteille de parfum Guerlain

5. MEESTERWERK

In de collectie L’Art & La Matière van Guerlain springt Tobacco Honey eruit. Eerst ontmoet ruwe tabak honing voor een verrassende openbaring, vervolgens verrijken leer, rook, chocolade en hout het olfactorische profiel. Als klap op de vuurpijl versiert kunstenaar Anne Féat Gaiss de dop van elke fles met koperen bladeren, waarmee de exclusiviteit van het parfum wordt benadrukt.

www.guerlain.com

Visited 8 times, 1 visit(s) today
Close Search Window
Close