Written by 16h35 Horloges, Mode, Ontwerp

Nos uitzonderlijke horloges: jalaper aj-p400, breitling avenger…

De horloge-industrie blijft ons verrassen met innovaties en ontwerpen die de tand des tijds doorsta…

De horloge-industrie blijft ons verrassen met innovaties en ontwerpen die de tand des tijds doorstaan. Ontdek onze selectie van de meest opmerkelijke horloges van 2023, waar traditie en moderniteit samenkomen.

Montre au poignet

1. Een Lamborghini om de pols

Het Belgische merk Atelier Jalaper viert autodesign met het model “AJ-P400”, voorzien van een wijzerplaat van aluminium uit een Lamborghini Miura P400 S. Een perfecte combinatie van precisie-mechanica en de erfenis van sportauto’s.

https://atelierjalaper.com/

2. Verminderde grootte

Audemars Piguet herdefinieert elegantie met zijn nieuwe automatische modellen “Code 11.59” in 38 mm, ontworpen om harmonieus te passen bij slankere polsen. Beschikbaar in roze goud met wijzerplaten in tinten van paars en ivoor.

www.audemarspiguet.com

Montre au poignet
Montre au poignet

3. Wetenschappelijke tijd

De “BR 03-92 Diver Tara” van Bell & Ross is een duikhorloge ontworpen voor oceaanontdekkingsreizigers. Het ondersteunt de missie van de Tara Ocean Foundation bij het bestuderen van mariene biodiversiteit en het bestrijden van milieueffecten.

www.bellross.com

4. En nog een keer

Swatch eert de legendarische “Fifty Fathoms de Blancpain” met zijn collectie “Bioceramic Scuba Fifty Fathoms”, een eigentijdse en toegankelijke interpretatie van het ultieme duikhorloge.

www.swatch.com

Deux montres swatch-face-avant
Breguet-face-avant

5. Eerbetoon aan de oprichter

Breguet eert zijn oprichter met de “Classique 7637 Répétition Minutes”, een stuk dat de geschiedenis van de horlogemakerij viert met een verfijnde gong en een tijdloos ontwerp.

www.breguet.com

6. Ster van de lucht

De “Breitling Avenger” blijft de lucht domineren met zijn Calibre Manufacture Breitling 01, een horloge ontworpen voor piloten en luchtavonturiers, die prestaties en stijl combineren.

www.breitling.com

Deux montres Breitling-faces-avant
Montre au poignet

7. Zonder het noorden te verliezen

De “Khaki Field Expedition” van Hamilton is het ideale gereedschap voor de moderne avonturier, met zijn kompasring en robuust ontwerp, klaar om je te begeleiden bij al je verkenningen.

www.hamiltonwatch.com

8. Museumstuk

De “Big Bang Tourbillon SR_A by Samuel Ross” voor “Hublot” is een kunstwerk om de pols, ontworpen in samenwerking met kunstenaar Samuel Ross, bekend om zijn gedurfde en innovatieve creaties.

www.hublot.com

Visited 13 times, 1 visit(s) today
Close Search Window
Close