Written by 10h08 Mode, Ontwerp

Voorbij de blik: de essentie van luxe

Ontdek het uitzonderlijke vakmanschap bij Lunetier Ludovic: op maat gemaakte luxe brillen, met prec…

Bij Lunetier Ludovic in Brussel wordt een montuur voor u gemaakt zoals een echte kleermaker een pak maakt: op maat. Uw model is uniek, de materialen zijn van edele kwaliteit en het werk wordt met de hand en ter plaatse uitgevoerd. Wat zijn de troeven? Zeldzaamheid, kwaliteit en eersteklas service.

 Jules Gevaert 

Voor degenen die dagelijks een bril dragen, zijn ze veel meer dan alleen een accessoire. Ze zijn een uiting van persoonlijkheid, omlijsten de ogen, spiegels van de ziel.

Bij Lunetier Ludovic is het creëren van het ideale montuur een kunst die geduld en precisie vereist. Met vier toegewijde afspraken en een wachttijd van twee tot drie maanden is elk paar brillen een gepersonaliseerd kunstwerk.

VIER AFSPRAKEN IN TOTAAL EN EEN LEVERTIJD VAN TWEE TOT DRIE MAANDEN. U bent gewaarschuwd.

Nauwkeurige metingen en foto’s helpen bij het ontwerpen van kartonnen prototypes, die op het gezicht van de klant worden geprojecteerd voor een perfecte pasvorm. Materialen, vormen, kleuren en afwerkingen worden in overleg gekozen om de individualiteit van elke klant te weerspiegelen.

Een Zeldzaam en Waardevol Ambacht

Een uitzonderlijk herenmontuur, gewaardeerd op €39.000, vertegenwoordigt het toppunt van luxe. Gemaakt van buffelhoorn, verfraaid met witgoud (32 g) en 206 briljantgeslepen diamanten met een totaal van 3,37 karaat, is dit stuk het resultaat van een samenwerking tussen Lunetier Ludovic en juwelier Manalys.

Ludovic Elens en zijn team behoren tot de weinige ambachtelijke brillenmakers ter wereld en bieden een unieke service in België.

Auteur

Visited 19 times, 1 visit(s) today
Close Search Window
Close