Written by 13h37 Gastronomie

VIERING VAN SMAKEN

Vier feestelijke drankjes en een dessert om 2024 af te sluiten in deze rubriek waarin smaken worden gevierd ter ere van de delicate smaak van onze lezers.

FEEST KOFFIE

Nespresso lanceert voor de feestdagen een koffiecollectie in beperkte oplage, gecreëerd door chef-kok Jean Imbert.
Probeer de smaken ‘Amandelcroissant’ of ‘Pinda en geroosterde sesam’.

www.nespresso.com

BELGISCH-HONGAARSE WIJN

In 2021 lanceerden Alain en Valérie Bostoen-Bourdeau Artor Winery in Hongarije. Twee wijnen: Arto (Merlot, Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon) en Alter by Artor (Cabernet Franc, Syrah).

www.artor.hu

EEN NEW YORKER IN REIMS

Dom Pérignon en Jean-Michel Basquiat werken samen voor een speciale editie van Vintage 2015, met drie dozen: Blue, Green en Yellow Design.

www.domperignon.com

BELGIË, WIJNLAND

De cuvée Mont des Anges Blanc de Blancs 2021 is een bruisende Chardonnay, perfect bij zeevruchten, romige geitenkaas of een bevroren dessert.

https://montdesanges.be

SUCCULENTIE VIERKANT

Neuhaus en Maison Dandoy lanceren “Les Gourmands”, een collectie van vier koekjes: karamel, pistache, Earl Grey en pure chocolade.

www.neuhauschocolates.com

www.maisondandoy.com

Visited 1 times, 1 visit(s) today
Close Search Window
Close