DEFENDER sur un terrain boisé

Written by 16h06 Auto's, Gastronomie, Reizen

Defender: pittoreske ontspanning in de baie de somme

Geclassificeerd als Grand Site de France, is de Baie de Somme een bewaard gebleven natuurgebied, wa…

Zin in een buitengewone avontuur? MILES biedt u een unieke onderdompeling in de Baie de Somme, met gastronomische stops en een kampeerervaring op het dak van een DEFENDER!

Geclassificeerd als Grand Site de France, is de Baie de Somme een bewaard gebleven natuurgebied, waar moerassen, kliffen en biodiversiteit samenkomen. Het is een paradijs voor wandelaars en natuurliefhebbers, die er komen om trekvogels te observeren en te genieten van de lokale levensstijl. Sluit u aan bij MILES en Bartel Van Riet voor een onvergetelijk avontuur door dit filmische landschap, beginnend in Oostende en verdergaand langs de Opaalkust tot aan het majestueuze Cap Blanc-Nez.

Bartel Van Riet naast zijn DEFENDER

1. Road-trip

Bartel Van Riet, aan het stuur van zijn Defender ‘Tasman blue’, verkent de Opaalkust. De Engelse kustlijnen en de Baie de Somme verschijnen in de verte. Bestemming: het Parc du Marquenterre, een oase van biodiversiteit waar wandelaars en trekvogels samenkomen. De dag eindigt in La Grenouillère, een ster van de lokale gastronomie.

DEFENDER op een bebost terrein

2. De smaak van avontuur

De schemering valt, en Bartel, vergezeld door zijn team, zet de Autohome-tent op die op hun Defender is gemonteerd. Deze innovatie, een samenwerking met Land Rover, belooft comfort en een panoramisch uitzicht. Onder een heldere hemel vallen ze in slaap, wiegend door de natuur. “Hoog slapen betekent droog blijven terwijl je ondergedompeld bent in het landschap. Vanmorgen zorgde een familie wilde zwijnen voor een magisch ontwaken,” deelt Bartel.

3. Modern… en ultiem luxe

In het Domaine du Marquenterre onderscheidt de Defender PHEV zich in elektrische modus, die avontuur en rust combineert. Na een dag vol ontdekkingen, maakt een gastronomische stop bij La Grenouillère, een ster van de lokale gastronomie, de ervaring compleet. “Het is pure ontspanning,” deelt Bartel. De deelnemers vertrekken, met hun geest gevuld met de memorabele landschappen van de Somme. Bartel besluit: “De Defender biedt een herverbinding met de natuur, een essentiële luxe.”

Restaurant La Grenouillère (intérieur)

Auteur

Visited 6 times, 1 visit(s) today
Close Search Window
Close