Written by 10h20 Diversen, Ontwerp

Sportieve mode: expertise en virtuele realiteit

De vindingrijkheid van nieuwe technologieën zou waarschijnlijk niet veel betekenen als creatie, realiteit en grondstoffen hen niet in staat zouden stellen om deze te repliceren, transformeren of interpreteren.

1.VIRTUELE EXPERTISE IN ZICHT

Ontdek hoe Apple Vision Pro de medische opleiding revolutioneert met ventriculaire fibrillatie-simulaties en DJ’s de mogelijkheid biedt om in realtime te remixen. Apple onthult geavanceerde software en innovatieve technologieën voor unieke toepassingen.

Apple.com

2. SPORTIEF, ELEGANT EN LICHT

De Epix Pro-serie van Garmin smartwatches combineert elegantie en functionaliteit. Beschikbaar in verschillende maten, integreert het een LED-zaklamp en functies voor training, gezondheidsmonitoring en navigatie.

Garmin.com

3. RIJDEN IN DE STUDIO

De Aston Martin DB12 biedt een luxueuze akoestische ervaring dankzij het Bowers & Wilkins-systeem. Met 15 ingebouwde luidsprekers, ervaar een meeslepende rijervaring die waardig is aan de Abbey Road-studio’s.

Astonmartinbrussels.com

4. MUZIEK EN F1

Fernando Alonso, tweevoudig Formule 1-wereldkampioen, werkt samen met B&O voor de limited edition van de Beosound Explore. Met een unieke geluidssignatuur en een ontwerp dat het geluksnummer 14 draagt.

Bang-Olufsen.comhttp://Bang-Olufsen.com

5. KROKANTE LOOK

Sage Appliances introduceert de Toast Select Luxe, een broodrooster die de roostertijd aanpast aan het type brood. Met functies zoals Lift & Look en A Bit More, krijg je nauwkeurige kookresultaten en een elegant ontwerp.

SageAppliances.com

Visited 27 times, 1 visit(s) today
Close Search Window
Close