Une Range Rover prenant un virage

Written by 12h47 Auto's, Evenementen

Een menigte geconfronteerd met schaarste

De herdefiniërende exclusiviteit: de Range Rover Sport SV Edition One en zijn impact op moderne lux…

Deze zomer presenteerde JLR een nieuwe Range Rover Sport SV Edition One aan ongeveer 200.000 bezoekers van het Goodwood Festival of Speed in Engeland, terwijl alle exemplaren al waren verkocht. Waarom zou hier een juweel worden besproken dat al niet meer beschikbaar was op het moment van de presentatie aan het grote publiek? Omdat men ervan uitgaat dat One wordt gevolgd door Two. Zeker weten.

Serge Vanmaercke
Cliché d'un casque Goodwood

Exclusiviteit en prestige vormen het verlangen in luxe. Speciale en gelimiteerde edities belichamen deze trend. De Range Rover Sport SV Edition One belichaamt dit concept. Het toont het verschil tussen oppervlakkige zeldzaamheid en echte zeldzaamheid.

GEORGANISEERD IN HET PARK RONDOM HET GOODWOOD HOUSE, VORMT HET FESTIVAL OF SPEED “HET” ZOMERSE TUINFEEST VAN DE AUTOSPORT.

Une Range Rover prenant un virage

Een, twee, drie…

Gepresenteerd op het Goodwood Festival of Speed, symboliseert de Range Rover Sport SV Edition One exclusiviteit. Beschikbaar enkel op uitnodiging, wordt het een verzamelobject. “Edition One” suggereert toekomstige edities. Toch blijft het een symbool van exclusiviteit.

Modern Luxury

JLR (Jaguar Land Rover) communiceert over de “modern luxury” van de Range Rover Sport SV. Dit concept omvat kwaliteit, prestatie, esthetiek, originaliteit en zeldzaamheid. Op het Goodwood Festival presenteert het model zich met moderne en subtiele luxe.

De roep van de zintuigen.

De Range Rover Sport SV Edition One betovert met zijn details. Drie exclusieve kleuren: Carbon Bronze, Obsidian Black, Flux Silver. “Body and Soul Seat” (BASS) revolutioneert de zintuiglijke ervaring. De passagiers “voelen” de muziek. De technologie, met 29 Meridian Signature-luidsprekers, zorgt voor een totale onderdompeling.

Het Goodwood Festival of Speed, een toonaangevend evenement in West Sussex, viert de autosport. Het trekt jaarlijks meer dan 200.000 bezoekers, en biedt een unieke ervaring dicht bij de raceauto’s en legendarische coureurs.

GOODWOOD FESTIVAL OF SPEED

Het Goodwood Festival of Speed is een must voor autoliefhebbers. Gelegen in West Sussex, verwelkomt dit historische landgoed grote evenementen zoals de Goodwood Revival en de Members Meeting. Het Festival of Speed is het ultieme zomerse tuinfeest, dat een unieke toegang biedt tot raceauto’s en legendes van de autosport. Elk jaar verzamelen zich meer dan 200.000 bezoekers voor dit spectaculaire evenement. Voor meer informatie, bezoek de officiële website www.goodwood.com.

Visited 13 times, 1 visit(s) today
Close Search Window
Close